Trim video online

Betaalbare videobewerking voor iedereen

Onze service biedt een snelle manier om video's bij te snijden zonder dat u complexe programma's hoeft te installeren. Het is de perfecte oplossing voor huishoudelijke behoeften, marketingprojecten of dringende taken waarbij tijd van essentieel belang is. Voor eenvoudige videobewerking hoeft u geen geld uit te geven aan het kopen van dure software.

Uw gegevens zijn veilig

Wij nemen privacykwesties serieus. Onze service verwerkt uw video rechtstreeks in de browser zonder deze naar servers van derden te uploaden. Nadat de verwerking is voltooid, worden alle bestanden onmiddellijk verwijderd. Uw gegevens blijven alleen bij u.

Bewerken met één klik

Onze gebruikersinterface is ontworpen om zo eenvoudig en handig mogelijk te zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de video uploaden, het gewenste gebied selecteren en op de knop klikken om de verwerking te starten. Geen ingewikkelde instellingen of niet-intuïtieve menu's.

Toegang vanaf elk apparaat: altijd bij de hand

Waar u ook bent of welk apparaat u ook heeft, onze service werkt op alle platforms. Dit betekent dat u de video zowel vanaf uw computer als vanaf uw mobiele apparaat of tablet kunt bijsnijden.

Volledige controle in uw handen

Onze gebruikers krijgen onbeperkte toegang tot alle videoverwerkingsfuncties zonder beperkingen op het gebied van tijd of bestandsgrootte.

We zijn hier om te helpen

Als u problemen of vragen heeft, staat onze klantenondersteuning altijd klaar om u te helpen. We werken er voortdurend aan om de service te verbeteren en feedback van gebruikers te waarderen.

Beschrijving van de video-editor

  • In de wereld van sociale media staat iedereen te popelen om een ​​uniek en helder moment uit zijn leven te delen. Stel je voor dat je een lange video hebt van een feest of evenement, en je wilt gewoon dat ene leuke moment delen. Met een online service voor het trimmen van video's kunt u snel en eenvoudig het segment van uw interesse verwijderen om op Instagram, TikTok of andere platforms te plaatsen.
  • Stel, je hebt een online lezing of seminar bijgewoond en opgenomen. Maar bij het presenteren aan collega's of studenten wil je alleen de belangrijkste momenten laten zien. De service helpt u onnodige onderdelen bij te snijden en sleutelmomenten te behouden voor een effectieve presentatie van het materiaal.
  • Bij het maken van instructievideo's is het cruciaal om specifiek en duidelijk te zijn. Misschien heb je een lange video opgenomen waarin een proces wordt uitgelegd, maar zijn slechts bepaalde stappen nodig voor de zelfstudie. Met de trimservice kunt u precies de stadia markeren die u aan uw publiek wilt overbrengen.
  • Het verzenden van grote videobestanden via e-mail kan problematisch zijn vanwege de limieten voor de grootte van bijlagen. Als je een lange video hebt en er slechts een deel van wilt delen, helpt de bijsnijdservice om de grootte te verkleinen terwijl de belangrijkste inhoud behouden blijft.
  • Een kunstenaar, filmmaker of ontwerper probeert zijn beste werk in een portfolio te presenteren. De beste momenten uit verschillende projecten selecteren en combineren kan eenvoudig met een online video-trimservice.
  • Bloggers maken vaak veel beeldmateriaal om vervolgens de meest interessante en boeiende momenten voor hun kijkers te kiezen. Door overtollige of niet-gerelateerde momenten uit een videodagboek of blog te verwijderen voordat u deze online publiceert, wordt de inhoud gerichter en aantrekkelijker.
Ondersteunde formaten:
.3g2
.3gp
.3gpp
.alac
.amb
.asf
.aud
.avi
.bik
.bin
.dav
.divx
.f4v
.flv
.gdv
.gif
.h264
.hevc
.m2t
.m2ts
.m2v
.m4a
.m4b
.m4p
.m4v
.mkv
.mov
.mp4
.mpeg
.mpg
.mts
.mxf
.ogv
.rm
.tgv
.ts
.vid
.vob
.vp6
.webm
.wmv
.wtv