Decupați videoclipul online

Editare video accesibilă pentru toată lumea

Serviciul nostru oferă o modalitate rapidă de a decupa videoclipuri fără a fi nevoie să instalați programe complexe. Este soluția perfectă pentru nevoi casnice, proiecte de marketing sau sarcini urgente în care timpul este esențial. Acum, pentru editarea video de bază, nu este nevoie să cheltuiți bani pentru achiziționarea de software scump.

Datele dvs. sunt în siguranță

Luăm în serios problemele de confidențialitate. Serviciul nostru procesează videoclipul dvs. direct în browser fără a-l încărca pe servere terțe. După finalizarea procesării, toate fișierele sunt șterse imediat. Datele tale rămân doar la tine.

Editare cu un singur clic

Interfața noastră cu utilizatorul este concepută pentru a fi cât mai simplă și convenabilă posibil. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați videoclipul, să selectați zona dorită și să faceți clic pe butonul pentru a începe procesarea. Fără setări complicate sau meniuri neintuitive.

Acces de pe orice dispozitiv: Întotdeauna la îndemână

Indiferent unde vă aflați sau ce dispozitiv aveți, serviciul nostru funcționează pe toate platformele. Aceasta înseamnă că puteți tăia videoclipul de pe computer, precum și de pe dispozitivul mobil sau tabletă.

Control total în mâinile tale

Utilizatorii noștri beneficiază de acces nelimitat la toate funcțiile de procesare video fără restricții de timp sau de dimensiunea fișierului.

Suntem aici sa ajutam

Dacă aveți probleme sau întrebări, serviciul nostru de asistență pentru clienți este întotdeauna gata să vă ajute. Lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți serviciul și a valorifica feedbackul de la utilizatori.

Descrierea editorului video

  • În lumea rețelelor sociale, toată lumea este dornică să împărtășească un moment unic și luminos din viața lor. Imaginați-vă că aveți un videoclip lung de la o petrecere sau un eveniment și doriți doar să împărtășiți acel moment distractiv. Un serviciu online de tăiere video vă permite să tăiați rapid și ușor segmentul de interes pentru postare pe Instagram, TikTok sau alte platforme.
  • Să presupunem că ați participat la o prelegere sau un seminar online și l-ați înregistrat. Dar, prezentând colegilor sau studenților, vrei să arăți doar cele mai importante momente. Serviciul vă va ajuta să tăiați piesele inutile și să păstrați momentele cheie pentru o prezentare eficientă a materialului.
  • Când creați videoclipuri cu instrucțiuni, este esențial să fiți specifici și clari. Poate ați înregistrat un videoclip lung care explică un proces, dar sunt necesari doar anumiți pași pentru tutorial. Serviciul de tundere vă va permite să evidențiați etapele exacte pe care doriți să le transmiteți publicului dvs.
  • Trimiterea de fișiere video mari prin e-mail poate fi problematică din cauza limitelor de dimensiune a atașamentelor. Dacă aveți un videoclip lung și doriți să partajați doar o parte din acesta, serviciul de tăiere va ajuta la reducerea dimensiunii acestuia, păstrând în același timp conținutul cheie.
  • Un artist, un realizator de film sau un designer își propune să-și prezinte cele mai bune lucrări într-un portofoliu. Selectarea celor mai bune momente din diverse proiecte și combinarea lor se poate face cu ușurință cu un serviciu online de tăiere video.
  • Bloggerii filmează adesea o mulțime de imagini pentru a alege apoi cele mai interesante și captivante momente pentru spectatorii lor. Eliminarea momentelor în exces sau fără legătură dintr-un jurnal video sau blog înainte de publicarea online face conținutul mai concentrat și mai atrăgător.
Formate de suport:
.3g2
.3gp
.3gpp
.alac
.amb
.asf
.aud
.avi
.bik
.bin
.dav
.divx
.f4v
.flv
.gdv
.gif
.h264
.hevc
.m2t
.m2ts
.m2v
.m4a
.m4b
.m4p
.m4v
.mkv
.mov
.mp4
.mpeg
.mpg
.mts
.mxf
.ogv
.rm
.tgv
.ts
.vid
.vob
.vp6
.webm
.wmv
.wtv