Potong video dalam talian

Penyuntingan video mampu milik untuk semua orang

Perkhidmatan kami menyediakan cara cepat untuk memangkas video tanpa perlu memasang program yang rumit. Ia adalah penyelesaian yang sempurna untuk keperluan domestik, projek pemasaran atau tugasan mendesak yang masa adalah penting. Sekarang untuk penyuntingan video asas, tidak perlu membelanjakan wang untuk membeli perisian yang mahal.

Data anda selamat

Kami mengambil serius isu privasi. Perkhidmatan kami memproses video anda terus dalam penyemak imbas tanpa memuat naiknya ke pelayan pihak ketiga. Selepas pemprosesan selesai, semua fail dipadamkan serta-merta. Data anda kekal dengan anda sahaja.

Pengeditan Satu Klik

Antara muka pengguna kami direka bentuk semudah dan semudah mungkin. Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat naik video, pilih kawasan yang dikehendaki dan klik butang untuk mula memproses. Tiada tetapan rumit atau menu yang tidak intuitif.

Akses daripada sebarang peranti: Sentiasa di tangan

Tidak kira di mana anda berada atau apa peranti yang anda miliki, perkhidmatan kami berfungsi pada semua platform. Ini bermakna anda boleh memangkas video daripada komputer anda, serta daripada peranti mudah alih atau tablet anda.

Kawalan penuh di tangan anda

Pengguna kami mendapat akses tanpa had kepada semua ciri pemprosesan video tanpa sebarang masa atau sekatan saiz fail.

Kami di sini untuk membantu

Jika anda mempunyai sebarang masalah atau soalan, sokongan pelanggan kami sentiasa bersedia untuk membantu. Kami sentiasa berusaha untuk menambah baik perkhidmatan dan maklum balas nilai daripada pengguna.

Penerangan mengenai editor video

  • Dalam dunia media sosial, semua orang tidak sabar-sabar untuk berkongsi detik unik dan cerah dalam hidup mereka. Bayangkan mempunyai video panjang daripada parti atau acara, dan anda hanya mahu berkongsi satu detik yang menyeronokkan itu. Perkhidmatan pemangkasan video dalam talian membolehkan anda dengan cepat dan mudah memotong segmen minat untuk disiarkan di Instagram, TikTok atau platform lain.
  • Katakan anda menghadiri kuliah atau seminar dalam talian dan merekodkannya. Tetapi dalam menyampaikan kepada rakan sekerja atau pelajar, anda hanya mahu menunjukkan detik yang paling penting. Perkhidmatan ini akan membantu anda memangkas bahagian yang tidak perlu dan mengekalkan detik-detik penting untuk pembentangan bahan yang berkesan.
  • Apabila membuat video pengajaran, adalah penting untuk menjadi khusus dan jelas. Mungkin anda merakam video panjang yang menerangkan proses, tetapi hanya langkah tertentu diperlukan untuk tutorial. Perkhidmatan pemangkasan akan membolehkan anda menyerlahkan peringkat tepat yang ingin anda sampaikan kepada khalayak anda.
  • Menghantar fail video besar melalui e-mel boleh menjadi masalah kerana had saiz lampiran. Jika anda mempunyai video yang panjang dan hanya mahu berkongsi sebahagian daripadanya, perkhidmatan pemangkasan akan membantu mengurangkan saiznya sambil mengekalkan kandungan utama.
  • Artis, pembuat filem atau pereka menyasarkan untuk mempamerkan karya terbaik mereka dalam portfolio. Memilih momen terbaik daripada pelbagai projek dan menggabungkannya boleh dilakukan dengan mudah dengan perkhidmatan pemangkasan video dalam talian.
  • Blogger sering merakam banyak rakaman untuk kemudian memilih momen yang paling menarik dan menarik untuk penonton mereka. Menghilangkan momen berlebihan atau tidak berkaitan daripada diari video atau blog sebelum menerbitkan dalam talian menjadikan kandungan lebih fokus dan menarik.
Format Sokongan:
.3g2
.3gp
.3gpp
.alac
.amb
.asf
.aud
.avi
.bik
.bin
.dav
.divx
.f4v
.flv
.gdv
.gif
.h264
.hevc
.m2t
.m2ts
.m2v
.m4a
.m4b
.m4p
.m4v
.mkv
.mov
.mp4
.mpeg
.mpg
.mts
.mxf
.ogv
.rm
.tgv
.ts
.vid
.vob
.vp6
.webm
.wmv
.wtv